Film i TV

“SLALA MI JE PREPISKE SA NJIM!” Marko se JAVIO Viki nakon njenog IZLASKA iz rijalitija – KAJE SE zbog svega?

Prokomentarisala odnos sa Zolom i Borom.

Marko i Viki - screenshot

Viktorija Mitrović sinoć je napustila Bijelu kuću. Nakon što su se slegli utisci, Viki je progovorila o svom učešću u rijalitiju, piše Pink.

Koji su tvoji prvi utisci nakon izlaska iz rijalitija?

– Blago sam šokirana nakon izlaska, još uvijek sumiram utiske, mislim da će me sve sustići kad prođe nekoliko dana – rekla je Viktorija na samom početku.

Šta je tvoja porodica rekla o tvom učešću, da li su ti nešto zamjerili?

– Baka mi je rekla da mi neke stvari nisu trebale, sa dekom još uvijek nisam razgovarala, nije kod kuće. Mislim da će mi prilikom susreta zamjeriti mnoge stvari, ne mogu da utičem na to – kazala je Viktorija.

Tvoj odnos sa Zolom podigao je veliku prašinu, možeš li nam reći kako sada gledaš na vaš odnos?

– Izjasnila sam se da sa Zolom nisam željela nikakvu vezu, prijalo mi je druženje sa njim. Ostavljala sam prostora da ljudi posumnjaju da ćemo ozvaničiti vezu, međutim, ko je gledao moj intervju sa Darkom Tanasijevićem protekle nedjelje, čuo je da me Zola apsolutno ne zanima – kazala je Viktorija.

Da li se kaješ zbog svoje veze sa Markom Osmakčićem?

– Kajem se zbog tog odnosa, mislim da mi nikakva veza nije bila potrebna. Bolje bih se pokazala kao samostalni igrač – iskrena je bila Viktorija.

Da li je Marko Osmakčić kontaktirao nekog od članova tvoje porodice dok si bila u rijalitiju ili tebe nakon izlaska?

– Nije pozvao lično, ali mi je naša zajednička podrška slala prepiske sa njim. Mene on više ne zanima, ne želim da se bavim njegovim životom – rekla je Viktorija.

Poljubac sa Borom Santanom šokirao je javnost, šta se tačno dogodilo te večeri?

– Malo smo popili i to se desilo, nas dvoje smo u dobrim odnosima. Ne kajem se zbog stvari koje učinim ukoliko ne utiču loše na mene. Možda nekom ružno izgleda, jer ne priliči jednoj ženi, ali to se sada ne može ispraviti – rekla je Viktorija.

Kako je tvoja kćerka reagovala ugledavši te nakon toliko mjeseci razdvojenosti?

– Trenutno je u mom krilu, bila je presrećna, uželjele smo se jedna druge. Sve u svemu, srce nam je puno – kazala je Viktorija.

Ko po tvom mišljenu zaslužuje pobjedu?

– Sandra Rešić, zaslužila je. Ima mnogo kvaliteta, bolje ona nego neko drugi, bar što se mene tiče. Borila se, kao žena zaslužuje da trijumfuje u rijalitiju, ispričala je svoju životnu priču koja nije laka. Živi sa majkom i mislim da joj je novac potreban da obezbjedi svojoj mami i sebi krov nad glavom – kazala je Viktorija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh