Film i TV

ŽESTOKO NA SAMOM POČETKU! DEJAN PROGOVORIO O ALEKSANDRINIM USPOMENAMA: Ubijeđen da je sve lagala

Buran početak emisije!

Dejan Dragojević - screenshot

Voditelj je najavio prvi video klip, a to su uspomene Aleksandre Nikolić koja je sa suzama sve posmatrala.

Trudili smo se da upakujemo sve ljubavi Aleksandre Nikolić, sve ih je burnije voljela – rekao je Milošević, pa dao riječ Dejanu Dragojeviću.

Interesantno u suštini. Rekao sam odmah da briše Face Up, u kantu da baci, pojača filter na maks. Kad je bila mala, presmiješna je kao Čiča Gliša. Ne smijem ništa da komentarišem, ko zna šta će mene da sačeka na klipu – rekao je Dejan.

Da li si vidio kako je voljela Cara? – pitao je voditelj.

Pa nisam. Vidio sam neke stvari, okej je sve, mnoge stvari sam i znao. Lijepe uspomene, ništa se nisam iznervirao i ništa me nije poremetilo – rekao je Dejan.

Malo je drugačije ono za frizerom od onoga kako je ona nama predstavila i rekla. Ja sam razumio da se raspituje o mišljenju tog frizera za njeno učešće… Samo kažem svoje mišljenje i ono što smo gledali sve vrijeme – dodao je Karić.

Zašto bi nekoga zanimalo šta jedan frizer misli – dobacio je Miki.

Mi smo svemu ovome svjedočili, svađe sa Carem, odnos sa Dejanom…

Svakako najzanimljiviji dio je u tom salonu, gdje se ona smije na njegov odgovor, ali ona je rekla da Dejan sve zna… Ovo je lik i dijelo Aleksandre Nikolić, nema tu šta da se kaže – rekao je Đedović.

Šta misliš u koga je bila najzaljubljenija? – pitao je Milošević. Iskreno, meni je ona bila drugačija totalno sa Janjušem. Ćutala je, bila je mirna, totalno neka nova Aleks. Trpjela je veliku osudu, a bila je sasvim normalna i povučena.

Ni sa kim se nije svađala, nije histerisala, funkcionisali su tri mjeseca na neki čudan način. Krili su se, ali su bili mirni i fini. Zato nemam takav utisak za Cara, jer je zbog Janjuša promijenila svoj čitav karakter – govorio je Đedović, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh