Film i TV

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! DAVID UDARIO DALILU – Dejan ODMAH reagovao! Podigao je, ona pokušala da UZVRATI UDARAC

Krenuo je ka Dejanu, ali mu se omaklo!

David, Dejan i Dalila - screenshot

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Aktuelni rijaliti učesnici i bivši bračni par Dalila Dragojević i Dejan Dragojević na iznenađenje mnogih nisu opstali u braku, a u njihovu ljubav su mnogi vjerovali.

Međutim, rijaliti “Zadruga 5” je presudio i Dalila je sada u ljubavnoj vezi sa Filipom Carem, a Dejan sa Aleksandrom Nikolić, i kako se čini svako je krenuo svojim putem.

U Bijeloj kući nezaobilazno je ime Dejanovog brata Davida, koji je takođe bio učesnik ovog rijalitija, ali podsjetit ćemo da na samom početku Dejanove rijaliti karijere koja je počela u Parovima, ovo troje, Dalila, Dejan i David su učestvovali zajedno, tačnije, David i Dalila su već bili u vili kada im se Dejan pridružio i odmah započeo vezu sa tada Mujićevom.

Sada je isplivao video na kojem je prikazan njihov početak, a tada su David i Dalila bili veoma bliski.

Na snimku koji se pojavio, prikazana je žurka u “Parovima”, a David igrajući sa novom djevojkom svog brata Dalilom, počeo je da se šali sa Dejanom, gurkajući se, ali je udario Dalilu, koja je burno reagovala i uzvratila mu udarac.

Dejan je odmah reagovao, pa je podigao Dalilu i odneo je, sve vrijeme smiješkajući se.

Link pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh