Film i TV

AU! Nakon brutalnog SKANDALA koji je sinoć tresao Bijelu kuću, Aleks i Dejan sada uradili OVO! HIT!

Neočekivano!

Dejan i Aleks - Novi

Dejan Dragojević i Aleksandra Aleks Nikolić su sinoć tokom emisije “Pitanja novinara” imali žestoku raspravu koja se završila lomljavom, piše Srbija danas.

Oni su napravili pravi krš u pabu “Prijatelji” kada su shvatili da ne mogu jedno sa drugim, a ne mogu ni jedno bez drugog. Od njihove svađe se treslo čitavo imanje, ali na kraju ljubav je ipak pobijedila te su na pred zoru legli u svoje ljubavno gnjezdo.

Ljubavni par se ovog popodneva probudio srećan i nasmijan. Oni su jedno drugom pružili tople zagrljaje, a onda nastavili svoju popodnevnu dremku.

U kakvom će smeru ići njihova veza i šta će se sve dešavati, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh