Film i TV

SKANDALOZNO IZDANJE MILJANE I MARIJE KULIĆ: Promijenile LIČNI OPIS, pa odlučile da NAPUSTE SRBIJU!

Pogledajte kako izgledaju.

Miljana i Marija - informer.rs

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz pete sezone “Zadruge”, zajedno sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, zbog nasilničkog ponašanja prema zadrugarima, ali i prema voditelju Milanu Miloševiću, kojeg je pogodila kamenom u donji dio leđa!

Nedavno su svi domaći mediji prenijeli da je Miljana u finansijskoj krizi, budući da je televiziji Pink dužna 50.000 evra, kao i Macanović, a bivša zadrugarka Jelena Batos je čak na svom Instagramu objavila poruke u kojima joj Nišlijka traži 300 evra na zajam, jer “nema da preživi”.

Ipak, izgleda da je realnost dosta drugačija, budući da se Miljana trenutno nalazi na aerodromu, gdje sa majkom Marijom i Bebicom čeka let za Istanbul!

Marija Kulić se nedavno oglasila i priznala da se Miljana šalila kada je tražila pozajmicu, te da je novčana situacija u porodici “odlična”, a spomenula je i da planiraju put u Tursku.

Osim putovanjem, Miljana se pohvalila i novim izgledom, koji je mnoge iznenadio na neprijatan način. Miljana je “stavila nove obrve”, tačnije istetovirala ih je, pa su dosta izraženije, a pored toga čini se i da je izgubila određen broj kilograma.

Osim toga, Miljana je pretjerala i sa fotošopom, pa na slikama više djeluje kao lutka, nego kao živo biće, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh