Film i TV

RAZBIO VRATA I POBJEGAO IZ BIJELE KUĆE: Smrt oca ga SLOMILA – u rastrojstvu napustio zadrugare

Potpuno van sebe!

Dino Dizdarević - screenshot

Danas je u igri biranja osobe koja ih je najviše razočarala došlo do žestoke eskalacije sukoba između Dina i Marka Osmakčića.

Marko je izabrao Dina kao jednu od osoba koja ga je najviše razočarala, a razlog koji je naveo je izazvao pravu buru. Osmakčić je prozvao Dina da se ponaša kao da je zaboravio da je izgubio oca te da je na žurkama bio jedan od najveselijih i da je njemu nenormalno kada neko pominje “četrdeseticu” (žalost od 40 dana) a da potom ni sam ne poštuje žalost, piše Srbija danas.

Dino je u bijesu pobegao iz Bijele kuće zalupio vrata i razbio staklo, sve vrijeme psujući Osmakčica.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Podsjetimo Dino Dizdarević u krajem aprila je izveden iz rijalitija jer se zdravstveno stanje njegovog oca pogoršalo. On je već neko vrijeme bio bolestan ali je nažalost tada i preminuo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh