Film i TV

LISTA PRVIH 5 MJESTA: Samo 2 mjeseca PRED VELIKO FINALE otkriven SPISAK IMENA! Ogromno IZNENAĐENJE!

Da li se slažete sa ovim prognozama?

Dejan Dragojević - screenshot

U novom izdanju emisije “Pitam za druga” gostovala je nekadašnja zadrugarka Anja Todorović, koja je komentarisala intrigantnu trojku Miljanu Kulić, Lazara Čolića Zolu i Nenada Macanovića Bebicu, piše Srbija danas.

– Šta misliš o Miljani, saznala je da je trudna kada je bila sa Bebicom, sada je sa Zolom, kako to komentarišeš? – pitao je voditelj.

– Zola je njoj prirastao srcu, Bebica nije normalan, on se folira samo. Zola zloupotreblja Miljanu, ona je pukla, možda je nekada on bio zaljubljen, ali sada je sve interes – rekla je ona.

– Bebica je počeo da provodi vrijeme sa Marijanom, kako to komentarišeš – pitao je Kendi.

– Ma, Marijane nema nigdje, ona to namjerno radi, čist rijaliti. Bebica pokušava da tjera kontru Miljanu, ali od njih nema ništa. Miljana je jako posesivna kao osoba, ona hoće da bude glavna i fatalna – ispričala je bivša zadrugarka.

Kako smo sve bliži velikom finalu pete sezone Zadruge, Anja je dala svoje prognoze o prvih pet mjesta, a ko će se po njenom mišljenju tu naći, pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh