Film i TV

ISTINA O KRIMINALNOJ PROŠLOSTI DALILINE MAJKE: Emina Mujić UMIJEŠANA u opasne RADNJE – policija reagovala?

Bruka i sramota.

Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je u šiša baru sa Irmom Sejranić. Njih dvoje pričali su o gorućim temama, pogotovo o sukobima koje su imali Dalila i Dejan Dragojević.

– Ti znaš Dalilu, duže nego mi. Šta je od svega istina? – pitao je Darko Tanasijević.

– Sve što sam rekla za njenu majku bila sam u pravu. Ona je i sama priznala za abortus koji sam joj spominjala na početku. Bile smo u konfliktu, imala sam razloge da iznesem te stvari. Što se tiče njene majke i kriminala to je istina, radila je sa nedozvoljenim supstancima. Ona saliva stravu i zato vjerovatno Dejan nije ušao u stan. Majka joj je igrala aparate, to je istina i neću da lažem. Gadi mi se Dalila, gadi mi se i Dejan, oni su isti. Krpa našla zakrpu. Oni su se spojili po traumama i disfunkcionalnim porodicama. Moralo je da se zna šta će sa paricom i ko će da klima glavom. Njemu je odgovarala njena dominacija. Oni su meni isti, sa ove perspektive idealni su jedan za drugog – rekla je ona.

– Je l’ istina što je Dejan rekao da su iz Dalile istjerivali đavola?

– Vjerujem. Sama Dalila je rekla da je otac držao kafane. Sad kad su se orkenuli stvarima i počeli da forsiraju vjeru, svaka propagira isto. Koliko znam kad se uči ta rukija počneš da plačeš i bacaš se, pričaš nešto, a šta je Dalila pričala, to ne znam – objašnjavala je Irma.

Ona je komentarisala odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

– Dalila se iskompleksirala što je majka neće. Šta joj je dostupno, to joj nije interesantno. Ona voli da pati na taj način. Oni su se našli. Kad je ušao odmah sam rekla šta se dešava, a ja sam primijetila. On priča ono što njegova porodica hoće da čuje, a on je nešto drugo. On je zaljubljen, malo prije se prepucavaju sa pjesmama i smije se. Ne zna čovjek šta da pomisli. Zašto ne uđe onda u vezu? Počinje nešto što ona smatra da je ljubav. Ona je donja jer je neprihvaćena od njegove majke. Njoj odgovara Anđelo, jer je popustljiv, savjetička priča joj puni ego – pričala je Sejranićeva.

– Kako ti se čine Mina i Mateja? Kako komentariešeš kako se nosi Anđela u toj priči? – upitao je Darko Tanasijević.

– Anđela je top, druži se. Mina i Mateja su se baš zaljubili. Ona je postala ljubomorna. Sanja je tu, Mateja je njoj uvijek bio simpatičan. Vidim da funkcionišu odlično. Oni imaju moj blagoslov – rekla je Irma.

– Meni je Zola jako drag, voljela bih da se družim i pričam sa njim. Miljana je sinoć lupila Bebicu jer je pričao sa Marijanom, za stolom je opet tako reagovala. Miljana ovo radi iz kompleksa, pokušala je da vidi da li je to to, što je bilo prije Bebice sa Zolom. Oni se vejrvoatno smiju, Zola je njoj posvetio pažnju – komentarisala je Irma odnos Miljane i Bebice.

– Misliš da Zola opet želi da se okoristi u nju? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ne znam, mislim da želi da joj pomogne. Ja mislim da je korak ka Zoli odlučila da napravi zbog kompleksa prema meni. Ona voli Bebicu. Ona je odjednom sa Nevenom dobra i napadaju me za stolom. Imaju problem kad sam ja u pitnaju, možda nešto osjete. Nisam komunicirala sa Zolom, ali ne mogu da ćutim. Mogu da ćutim kad me on samo čačkla. Ja sam sigurna da Bebica osjeti. Ona mu prilazi i opravdanje je da joj je žao Bebice – pričala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh