Film i TV

ANABELIN MUŽ OPREMIO GAGIJU STAN! Komšije otkrile istinu

Anabelin muž Andrej Atijas poklonio je svoj namještaj Gagiju Đoganiju, komšije otkrile pravu istinu
Andrej Arijas navodno je opremio stan Gagiju Đoganiju, bivšem suprugu Anabele Atijas sa kojom ima dvije kćerke Lunu i Ninu.

Gagi i Andrej - screenshot

Naime, to se dogodilo tik pred sam Anabelin ulazak u Zadrugu, kada su pjevačica i Andrej obnovili svoju vezu pa su tom prilikom riješili da promjene sav namještaj u stanu. Prema riječima izvora koji je prvi komšija Anabeli i Andreju, Atijas je staru ugaonu garnituru najprije ponudio komšijama, a kako niko nije htio da je preuzme, on se sjetio Gagija.

– Ja sam godinama komšija Andreju i Anabeli, baš smo dobri”, započinje priču komšija i dodaje:

– Te godine kada su njih dvoje mijenjali namještaj, prvo su meni ponudili staru ugaonu garnituru za dnevnu sobu, koja je inače i te kako bila očuvana, međutim, kako meni nije bila potrebna, Andrej se sjetio i ponudio je Gagiju, pozvao ga i Gagi je pristao. Brzo je došao po to i sjećam se da sam im ja pomagao da to smjeste u neki kombi. Gagi se zezao na svoj račun, nešto u fazonu: Šta sam ja dočekao da teglim garnituru, a bio sam velika zvijezda?!’ Naravno, sve je to bilo u šali, nema on čovjek s tim problem.”

Podsjećanja radi, Andrej i Gagi su uglavnom uvijek bili u dobrim odnosima, za razliku od Anabele i Gagija koji više uopšte ne kontaktiraju od kada su izašli pretprošle godine iz rijalitija u kom su iznijeli sav prljav veš iz dugogodišnjeg braka pred milione gledalaca, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh