Film i TV

Dejan Dragojević šokirao vjernike na Bajram: Svi su osudili njegov postupak!

Dejan Dragojević, važi za jednog od ‘najalavijih’ zadrugara, a skoro je dobio tu titulu od strane svojih ukućana. Tokom gala proslave Bajrama, Dejan je stajao za crnim stolom i mjerkao hranu koja je bila poslužena.

Dejan Dragojević - screenshot

U jednom trenutku je pokupio kutiju sa stola, dok ostali zadrugari nisu gledali. Dragojević je pokušao da bude neprimjetan dok je odlazio u spavaću sobu i dolazio do kreveta u kome je ostavio pomenuto. Očigledno je ovo još jedno ‘štekanje hrane za kasnije’.

Inače islamska pravila nalažu da pravi muslimanski vjernik treba da nahrani sve za ovaj veliki praznik uključujući i sirotinju. Mnogi su u čudu zbog ponašanja Dejana s obzirom da se ovako ponaša neprikladno za ovaj veliki praznik. Čak i da nije primio islam, kako se spekuliše, ovakvo nepoštovanje i alavost šokirali su multikulturalno gledalište ovog rijalitija.

Sa druge strane Dejanovi fanovi ga brane i ističu da je barem desetak drugih takmičara uradilo isto, ali da samo zamjeraju Dejanu jer je on uvijek na tapeti, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh