Film i TV

DEJAN POBJEGAO IZ ZADRUGE: Evo šta se desilo, kamera snimila

Ovakvo ponašanje se na imanju ne toleriše! Dejan je pobjegao sa imanja Zadruge.

U toku je podjela budžeta ovonedeljnog vođe Lepog Miće, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su ušli u žestok sukob zbog toga što u posljednje vrijeme ne provode vrijeme kao prije, piše Novi.

Dejan se nakon rasprave sklonio u ekonomsko dvorište gdje je pokušao da nađe izlaz i dođe do produkcije. Po svemu sudeći, on je krenuo stopama Nenada Macanovića Bebice i Nenada Aleksića Ša, koji ne mogu da se suoče sa svojim ljubavni problemima, pa utešu traže u čuvenom “toboganu”.

Kao što je već poznato, zadrugarima nije dozvoljeno da uništavaju imovinu velikog šefa, a Dragojević je to pravila upravo prekršio zbog čega će nositi novčanu kaznu.

U video – prilogu pogledajte detaljnije, Dejan je ipak pronašao način da napusti imanje:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh