Film i TV

ISPLIVAO MULJ IZ PROŠLOSTI DALILE DRAGOJEVIĆ: Prije rijalitija zavodila muškarce PRLJAVIM PLESOM

Bila je jako dobra u tome.

Dalila Dragojević - Screenshot

Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević ne prestaje da izaziva komentare, kako zbog onoga što se dešava na imanju u Šimanovcima, tako i zbog onoga što se dešavalo u njenoj prošlosti, piše Srbija danas.

U toku današnjeg dana, na društvenim mrežama je postao viralan video zapis nastao tokom njenog boravka u kontroverznoj zemunskoj vili, u okviru rijaliti šou-programa “Parovi”.

Naime, Dalila je jedne večeri obukla kostim karakterističan za trbušne plesačice i demonstrirala svoje plesačko umijeće.

Dragojevićka, koja je u doba nastanka ovog snimka nosila djevojačko prezime Mujić, izazvala je oduševljenje i ovacije među prisutnima, koji su svi do jednog aplaudirali, a neki od njih su čak i zaplesali sa njom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh