Film i TV

TRUDNA MILJANA BJEŽI IZ ZADRUGE! Kulićeva donijela odluku nakon saznanja da je u drugom stanju!

Miljana Kulić juče je saznala da je u drugom stanju, a nakon toga je odlučila da pobjegne iz “Zadruge 5”.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Miljana Kulić je nakon što je saznala da je trudna, zahtjevala razgovor sa produkcijom, a zatim i telefonski razgovor sa majkom, međutim, kako joj to nije omogućeno, zadrugarka je odlučila sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom da samoinicijativno napusti rijaliti!

Bebica je nekoliko puta uspio da pobjegne iz rijalitija, a kada je odlučio to ponovo da uradi, otišao je do svog “tajnog prolaza” kroz koji skoro svaki put pobegao, međutim, tamo ga je sačekalo iznenađenje.

Naime, produkcija je zatvorila taj dio ograde i zavarila ga sa suprotne strane kako niko ne bi mogao da izađe na tom mjestu, pa Miljana i njen dečko nisu mogli da pobjegnu iz rijalitija, piše Informer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh