Film i TV

“PRODUKCIJO POŠALJITE REPORTERKU HITNO!” Muk u Zadruzi, Dalili potrebna pomoć – STANJE LOŠE!

Svi zatečeni.

Dalila Dragojević se ponovo nalazi na životnoj raskrsnici. Nakon što je posle pet godina braka prevarila muža Dejana Dragojevića u “Zadruzi”, a veza sa ljubavnikom Filipom Carem nije uspjela, Dalila je odlučila da šansu pruži Anđelu Rankoviću.

Njihovo “druženje” je trajalo svega nekoliko dana, jer je ona, na iznenađenje ili ne svih fanova rijalitija, odlučila da se ipak vrati Filipu.

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja novinara, a kada je novinarka postavila pitanje Dalili, ona se potpuno pogubila i umalo zaplakala. Činjenica je da Dragojevićeva ne zna šta će da radi, te da se nalazi između dvije vatre, a prije nego što je dala odgovor na pitanje, obratila se produkciji:

– Molim produkciju da mi pošalju reporterku, jer mi stvarno treba… – rekla je Dalila ne otkrivajući šta želi od reporterke, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh