Film i TV

“DALILA I CAR ĆE DA EKSPLODIRAJU, A DEJAN I ALEKS ĆE SE RASTATI!” Bivša rijaliti učesnica osula paljbu

Evo kakve su njene prognoze!

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, bivša učesnica ”Farme 3” i književnica, osvrnula se na sva aktuelna dešavanja u Beloj kući.Kako je razvod Dejana i Dalile Dragojević ostavio veliki pečat i trag u “Zadruzi 5”, tako je i odnos nje i Filipa Cara turbulentiji iz dana u dan. Jasmina Ana se ovom prilikom osvrnula na “paklenu četvorku”, pa je bez dlake na jeziku komentarisala njihov odnos.Bili su mi strašno zanimljivi, čak mogu da kažem da su mi Zola, Bebica i Miljana zanimljiviji od Dalile i Cara. Mislim da je Aleks potiskivala sve ono što je onaj kinji. Ona je eksplodirala sada i da je Dejan iznenađen i uvređen ovim povodom. Ne vidim neku perspektivu tog odnosa…On sad očigledno želi da promeni, video je da je njegova veza sa Dalilom promašaj života, pa želi da zasnuje vezu, a mislim da njoj smeta što on vređa ljude – rekla je Jasmina u emisiji “Pitam za druga”.

– Ko je po Vama najiskreniji – pitala je voditeljka.Čini mi se da je Dalila najzaljubljenija i da ne može da laže – istakla je Jasmina.

– Koja veza ima veću perspektivu – pitala je voditeljka. Dalila i Car će da eksplodiraju, a Aleks i Dejan će se rastati napolju. Dejan će možda iz inata ostati, da bi dokazao Dalili da može da bude i bez nje. Bruno prvi neće da je prihvati – rekla je Jasmina – zaključila je Jasmina na ovu temu u emisiji “Pitam za druga”,piše Srbijadanas

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh