Film i TV

ISPLIVAO NECENZURISAN VIDEO BJEŽANJA IZ ZADRUGE! Sve je DOGOVORENO? Ovaj detalj ih ODAO! Gledaoci ZGROŽENI

Vidjeli su da ih prati kamera.

Dalila Dragojević i Filip Car su danas napustili Zadrugu, piše Srbija danas.

Kako se vidi na snimku, prvo se Dalila provukla ispod ograde, a potom su izlomili rupu u daskama kako bi i Car mogao da se provuče.

Međutim, kasnije je isplivao snimak koji objašnjava razlog njihove ljutnje koja ih je dovela do toga da napuste rijaliti, a to je da nisu dobili frizera, kao što je običaj svake nedjelje.

Filip Car je tražio razgovor sa produkcijom, dok je Dalila bila rješena da pobjegne.

Sada se pojavio i necenzurisani video bježanja Dalile i Cara, koji su otišli kod Drveta mudrosti, te tamo izlomili ogradu i napustili rijaliti, ali ono što je šokiralo gledaoce, koji su posumnjali da je sve njihov dogovor, je detalj, da su izašli sa bubicama.

Mnogi komentari na društvenim mrežama su da su Dalila i Car bezobrazni, te da ne treba produkcija da ih vrati, jer su sve ovo uradili zbog frizera, ali i da su vidjeli da ih kamera prati te da su sa sve bubicama izašli napolje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh