Film i TV

“AKO OVAKO IZAĐEM, NE VRAĆAM SE NIKADA!” – Filip Car NIJE HTIO DA BJEŽI, dozivao je PRODUKCIJU, a onda IZLOMIO SVE

“Nije mi logično da nas ne puste na kapiju!”

Dalila i Filip - Screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car pobjegli su iz “Zadruge” nakon što su razvalili vrata u Rajskom vrtu, piše Srbija danas.

U momentima pred lomljavu i bježanje, Dalila i Car su bili bijesni na produkciju jer im nije omogućen frizer kao i svake nedjelje, pa su dozivali bilo koga iz produkcije da im otvore kapiju kako bi smaovoljno napustili rijaliti.

Dalila je bila definitivno riješena da napusti rijaliti, te je pokazivala Filipu u ekonomskom dvorištu gde je prošli put htjela da se provuče, kada je on rekao da je Janjuš na tom mjestu pobjegao kada je razvalio grede.

Međutim, tuda nisu mogli, jer je lim zakucan preko greda.

Car je htio razgovor sa produkcijom i negoirao je da razbija kako bi pobjegao:

– Ovako ako izlomim, ja ako ovako izađem, više se nikad ne vraćam. Nije mi logično da nas ne puste na kapiju, nego lom nečije imovine, ja ovo nikad nisam radio, ovako da izađem napolje – govorio je Filip.

Dalila je potom primijetila i da se kamere pomjeraju:

– Evo okreću se kamere, vide oni sve, gledaju – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh