Film i TV

“TOP RIBA” – VITKE NOGE I RAVAN STOMAK! Pogledajte KAKO je Miljana Kulić IZGLEDALA prije “Zadruge”

Neumjerenost u hrani i poroci definitivno su ostavili trag…

Miljana Kulić - screenshot

Miljana Kulić ponovo je centralna figura mnogih dramatičnih situacija u “Zadruzi”. Podsjećamo da je u rijaliti ušla sa novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebom, a da je u rijalitiju već bio njen bivši Lazar Čolić Zola, piše Srbija danas.

Zadrugarka je u rijaliti ušla nakon operacije noge, tako da se slabo kreće, uglavnom uz pomoć invalidskih kolica. Zbog ovoga je problem koji je imala sa kilogramima, postao još veći.

Nedavno su kamere zabilježile šta jede za doručak, a pored mesnih prerađevina, tu se našlo i dosta šećera, poput gaziranog soka i čokoladnog krema koji je kombinovala sa velikom količinom bijelog hljeba.

Ovaj način iskrane, pretjerana konzumacija cigareta, stresne situacije i emotivno rastrojstvo, zbog prisustva bivšeg i sadašnjeg ljubavnika, definitivno su ostavili trag na fizički izgled Kulićeve.

Da nije uvijek bilo tako i da je Miljana izgledala daleko bolje i zdravije, pokazuju stari snimci iz rijalitija Parovi u kojem je učestvovala prije par godina. Ne samo da Miksi nije imala višak kilograma, već se može reći da je imala idealnu tjelesnu težinu. Prosudite i sami na osnovu fotografija u prilogu…

Miljana Kulić – screenshot

Miljana Kulić – screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh