Film i TV

“IZDRŽAVALA SAM PORODICU DRAGOJEVIĆ” – Zadrugarka šokirala priznanjem, iznijela prljave detalje iz Veternika

Nevjerovatno.

Kada je sa 19 godina dobila ponudu da uđe u rijaliti “Snajke”, Aleksandra je bez razmišljanja pristala kako bi zaradila novac, prenosi Srbija danas.

– Mama nije bila za to, ali ja sam silno željela da zaradim pare, pa sam prihvatila ponudu. Nedjeljno sam zarađivala 400 eura. Komšinici sam ostavila nedjeljni honorar da bi imala da hrani moju Magdalenu.

Čim se završio taj rijaliti, dobila je ponudu za drugi. Izašla je na jedan dan, a potom je na šest mjeseci ušla u “Parove”.

– Mama nije htjela da čuje da opet uđem, ali kada sam saznala će mi dati duplo bolju ponudu, pomislila sam: “Kakva mama, kakvi bakrači, zaradiću 800 eura nedjeljno.” I otišla sam. Ali u tom rijalitiju sam doživjela pakao. Saznala sam da se Saša oženio u zatvoru ženom sa kojom ima djecu. To me je pogodilo. Dolazila sam u situaciju da se hvatam za štok od vrata, jer nisam htjela da prisustvujem emisijama. Bukvalno su morali da me guraju u program uživo.

Aleksandra Subotić – Screenshot

Aleksandra je, u želji da Čabarkapu napravi ljubomornim, započela vezu sa Davidom Dragojevićem.

– Smuvala sam se sa njim kako bih utjerala Saši, a utjerala sam samoj sebi. Poslije izvjesnog vremena sam shvatila da je on koristoljubiv, kukavica i loš čovjek. Zakači se za ženu kao krpelj, pa sisa dok može. Izdržavala sam i njega i cijelu njegovu porodicu. Uvijek se osjećao manje vrijednim od mene. Kako i ne bi, kada je u “Zadrugu” 2019. godine ušao samo zato što je to bio moj uslov. Ja sam uzela gomilu para, a on manje od 400 eura nedjeljno – rekla je Aleksandra za Hit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh