Film i TV

ISPLIVALA ISTINA IZ NIŠA, U PITANJU JE KUĆA: Marija morala da se odluči na drastičan potez ne bi li sačuvala imanje

Nije ni njoj lako.

Marija Kulić - Screenshot

Mina Vrbaški bila je naredni gost u radio emisiji Amnezija kod Nenada Aleksić Ša i Filipa Cara.

Kako ti ovo komentarišeš? – pitao je Ša.

– Šta da kažem, kada sam ušla govorila sam neke detalje, koliko sam smjela. Ovdje je sve jasno, koliko on laže i koliko sve radi iz koristi. To da Marija podržava, samo zato što je konačno neko došao ko prividno poštuje njenu kćerku, a ona je dobro iskoristila za izgradnju kuće. Niko ovo normalan ne bi podržavao. Dečko ozbiljno laže, izmišlja, patološki je lažov – rekla je Mina.

Mina ja nakon toga progovorila o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

– Šta bih rekla što nisam, ako ne bude tu bio poziv, neće se tu ništa promijeniti. Dosta sam ga povrijeđivala i željela sam da pomognem samo, muka mi je da slušam da sam ovakva i onakva. Mnogi su podržali moju priču. Došla sam ovdje zbog sebe i u miru a mogla sam džunbus da napravim. Vjerujem u tu subotu, da se neke stvari promjene. Smatram da zaslužujem da me pogleda u oči, ništa više. Vjerujem da bi naš razgovor jedan promijenio mnogo toga u rijalitiju, mislim da bi i njima bilo lakše. Jasno mi je da sam bila kao zmija otrovnica i da sam pretjerala, bila sam sebična. Sada kada sve gledam, žao mi je jer sam ja to sve napravila od njega. Mnogi kažu da sam došla da se perem… Treba da pokažem da mi je krivo, jer sam sada svijesna svojih grešaka – govorila je, piše Srbija Danas.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh