Film i TV

KAMERA JE SVE SNIMILA – MOLI PRODUKCIJU DA MU POVEĆAJU HONORAR: Filip da bi ostao u vezi sa Dalilom tražio ovoliko

Da li to znači da je sve namješteno?

Filip i Dalila - Screenshot

Miki je dodao da mu je Car bio simpatičan na početku rijalitija, piše Srbija Danas.

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić je poslije svađe sa momkom iz Crikvenice ispričao cimerima kako je cijela ljubavna afera zapravo njegova rijaliti igra.

– Filip proziva sve učesnike “Zadruge” kako se foliraju, a zapravo je on najveći folirant! Smuvao se sa Dalilom i razveo je od Dejana, samo da bi sebi digao honorar! Ma čim je započeo vezu s njom, molio je produkciju da mu da više para. Smrad obični! On je jedan od najlošijih ljudi koje sam ikada upoznao – rekao je Miki i dodao da mu je Car bio simpatičan na početku rijalitija:

– Gotivio sam ga, sve dok nije počeo da mafijaši! Svaki dan nekome prijeti, dojadio mi je. Ako hoće da bude mafijaš, nek zadene pištolj i vrati se u Hrvatsku! – završio je Miki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh