Film i TV

MENSUROVA MAJKA JE KRIVA ZA SMRT NJEGOVOG OCA? Ajdarpašić OTKRIO PORODIČNU TAJNU? “Moram da je poštujem!”

Pretužno!

Mensur Ajdarpašić - Screenshot

Mensur Ajdarpašić je danas u emsisiji na televiziji Pink progovorio po prvi put o smrti, tačnije samoubistvu svog oca, piše Srbija danas.

On je dodao da je navodno krivio svoju majku za smrt oca, jer ga je, kako kaže, prevarila.

– Zašto si posumnjao da je majka kriva? – pitao je Nemanja.

– Članovi njegove porodice su govorili da je to jer je bio povrijeđen. Oni kažu da je doživio prevaru. To sam čuo od strane njegovih. Oni imaju površne odnose sa mojom majkom, oni krive nju i smatraju je glavnim krivcem. Kazali su da ga je prevarila, da ga je to toliko povrijedilo.

– Nisam sebi dozvoljavao da uđem u to previše duboko, samo površno, moram da je poštujem kao svoju majku – odgovorio je Ajdarpašić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh