Film i TV

MILJANA VRAĆENA U ZADRUGU OD LJEKARA, NASTAO SKANDAL: Bebici pušteni snimci Kulićkinog razgovora sa BIVŠIM: On je lud ili se pravi!

Zadrugarima i Nenadu Macanoviću Bebici pušten je snimak razgovora Miljane Kulić i Lazara Čolića Zola kraj hotela.

Nenad Macanović Bebica nije mogao da čuje ovaj razgovor ranije, iako je bio u blizini njih dvoje.

Na kraju razgovora Zola je zagrlio Miljanu, a ona je počela da plače.

– Ovde ljudi komentarišu stvari na raznorazne načine. Miljana je emotivno nestabilna žena, ja ovo vidim malo drugačije. Njoj malo radi razum, malo srce, i ne može to da dovede u jedan kolosek. Zna da je Nenad za nju, ako gledamo razumno, najbolja opcija, pomogao joj je u životu, sviđa se njenim roditeljima, ali što bi babe rekle: “To ne j*be”.

Miljana godinama ima isti problem sa emotivnom nestabilnošću. Oni kao da se igraju sa tim. Nenad apsolutno zna da ona njega ne voli, da je sa njim iz zahvalnosti. Ona je mučenica rascepljena. J*be sa sa nekim iz zahvalnosti, a ima nekog drugog koga voli. Ne mislim da su ni jedna, ni druga opcija dobre za nju… Ja Miljanu ne bih gurao ni u jednu vezu. Bolje da se sprda, nego da se j*be iz zahvalnosti.

Nenad takve stvari mora da vidi, jedina pomoć je da je ostavi. Za ljubav su potrebne dve strane. Evo šta se sinoć dogodilo. Miljana je sinoć plakala za Bebicom bez suza kad je mislila da je otišao, kad je Zola prišao, krenule su joj suze, nije mogla da se zaustavi… – istakao je Marko Đedović, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh