Film i TV

“NAZOVI SA MOG TELEFONA” – OSVANUO SNIMAK KOJI ŠOKIRA: DALILA IZGUBILA MOBILNI U “ZADRUZI”, PA GA TRAŽILA SA DEJANOM?!

Dalila i Dejan Dragojević definitivno su glavna tema u rijalitiju “Zadruga” ove sezone, a sada je u javnosti osvanuo snimak koji je sve šokirao.

Dalila Dragojević - Screenshot

Naime, kako stoji u opisu videa koji se pojavio na mrežama, Dalila je navodno izgubila mobilni telefon u “Zadruzi”, pa je isti tražila sa svojim sada već bivšim suprugom Dejanom, od koga se razvela nakon što ga je javno prevarila sa Filipom Carem u istoimenom rijalitiju.

– Nazovi sa mog telefona, pa gdje zazvoni – poručio je Dejan Dalili.

– A gdje je? – upitala je Dalila Dejana misleći na njegov telefon.

Da li je ovaj video nastao tokom “Zadruge 3” kada su Dejan i Dalila takođe bili učesnici ovog rijalitija ili tokom aktuelne pete sezone nije poznato.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se javljaju nagađanja o upotrebi mobilnih telefona u rijalitiju, što je strogo zabranjeno, međutim nikome do sada nije zaista pronađen mobilni telefon.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh