Film i TV

BEBICA NIJE BAŠ TAKO NAIVAN! UDARIO NA MILJANINU RAK-RANU: Kulićeva je dala Zoli 15.000 €! Zvao je da dođe, ali s lovom!

Miljana Kulić tokom veze sa Lazarom Čolićem Zolom dala mu je mnogo novca i često o tome govori, a sinoć je Filipu Caru to ispričao i njen sadašnji emotivni partner Nenad Macanović Bebica.

Marija Kulić - Screenshot

– Oni su me zvali, ali pare da ponesem – kazala je Miljana Caru, tvrdeći da su je Zola i njegov manadžer Ivica zvali da dođe u Derventu.

– Ona je svaku poruku sačuvala, to je najpametnije što je uradila. Najgore je što on neće da prizna, niko ne kaže da je on nešto ukrao od nje – nadovezao se Bebica.

– Koliko si para potrošila kad si izašla iz četvorke? – pitao ju je Car.

– Ne želim da pričam o tome. Koliko sam para uzela unaprijed, a ti znaš koliki mi je honorar. Sve sam to njemu dala. Petomjesečni honorar- kazala je Miljana koja je u Zadruzi 4 imala nedjeljni honorar od 3.000 eura kako se tada pisalo. Ona je očigledno Zoli dala 15.000 eura koje joj on nikad a nije vratio, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh