Film i TV

VELIKI ŠEF POSLAO VAŽNO PISMO! Produkcija dala jasne INSTRUKCIJE zadrugarima – opšta pometnja u Bijeloj kući

Vrijeme je da odmjere snage!

Veliki šef poslao je važno pismo na adresu Bele kuće, a ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša ga je pročitao.

– Zadrugari, potrebno je da se prijavi dvadeset dobrovoljaca. Vođa će izgovoriti imena dobrovoljaca – pročitao je pismo Ša.

– Fran, MC ALeks, Viki, Ana, Marijana, Matora, Ana, Mihić, Nevena, Monika, Janjuš, Đole, Mensur, Martina, Anđela i Deniz – rekao je Ša.Veliki šef je zatim poslao još jedno pismo u kom je dao jasne instrukcije zadrugarima.

– Dragi zadrugari, sad kada ste se prijavili i podelili u dve grupe vreme je da čujete o kakvoj igri je reč. Igraće jedan protiv drugog takmičari iz suprotnih timova. Jedan od njih dvoje će staviti povez na oči i imaće zadatak da male balone sa vodom ubacuje u korpu koju ce takmičar iz suprotnog tima okačiti na sebe. Svi ostali dobrovoljci imaju pravo da navode takmičara čije su oči vezane i u pravom i u pogrešnom pravcu. To sami mogu odlučiti. Mesto za igru je put od drvene kapije do ulaza u ulicu poroka. Zadrugari koji nose kantu naravno moraju bežati i sakrivati se kako bi što manje loptica završilo kod njih u kanti. Svaka tim od dva takmičara ima 3 minuta za igru, a nakon toga igru počinje drugih dvoje dobrovoljaca. Tim koji na kraju bude imao najviše skupljenih balona u kante je pobednički. Pozdrav, Veliki sef – glasilo je pismo koje je pročitao Ša.Grupa jedan: Monika, Ana Jovanović, Viki, Martina, Mihić, Saanja, MC Aleks, Nevena, Marijana i Đole.

– Grupa dva: Mensur, Anđelo, Anđela, Mateja, Fran, Mensur, Deniz. Ana S i Dino.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh