Film i TV

DALILINA NOĆNA MORA SE OSTVARUJE! Ona je UŠLA u “Zadrugu” kako bi UNIŠTILA Dragojevićku pred SVIMA

Haos za crnim stolom.

Dalila Dragojević - Screenshot

Martina Petrović je najavila prilikom svog drugog ulaska u zadrugu, da je svašta saznala o Dalili Dragojević u spoljašnjem svijetu i da će sve iznijeti sve u javnost. Svoje prijetnje je polako počela i da ostvaruje, ali se tek očekuje karambol. Naime, u toku emisije “Gledanje klipova”, zadrugari su imali priliku da na video-prilogu pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom Spasojević i Tarom Simov. Voditeljka Ivana Šopić je riječ dala Ani Spasojević.

– Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj – rekla je Ana.

– Ja ne znam šta je, vjerovatno je vidjela nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrijemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smijati njoj kada se bude kočila – rekla je MC Aleks.

– Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamjerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari – rekla je Martina.

– Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama, da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan – rekla je Dalila.

– Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tik Tokom, ona se pojavaljuje non stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža – rekla je Dalila.

– Ja se ne kajem za to što sam rekla – rekla je Martina, prenosi Srbija danas.

Kako je sve izgledalo, pogledajte:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh