Film i TV

Nestala glumica pronađena mrtva

Lindzi Perlman najpoznatija je po ulogama u serijama “Chicago Justice” i “Empire”

Lindzi Perlman - Avaz

Televizijska glumica najpoznatija po ulogama u serijama “Chicago Justice” i “Empire”, Lindzi Perlman (Lindsey Pearlman, 44) pronađena je mrtva u Los Anđelesu samo nekoliko dana nakon što je prijavljen njen nestanak, piše CNN.

– Danas oko 8 sati i 30 minuta policajci u području Holivuda odgovorili su na poziv za istragu smrti u Aveniji Franklin i Aveniji North Sierra Bonita. Ured mrtvozornika okruga Los Anđeles je potvrdio da se radi o Lindzi Erin Perlman – piše u saopćenju losanđeleške policije, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Lindzini prijatelji i porodica ranije su prijavili njen nestanak i zatražili pomoć javnosti kada se 13. februara nije vratila kući. Posljednji put je viđena u Holivudu, nekoliko kilometara od mjesta gdje je pronađeno njeno tijelo, navodi policija. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh