Film i TV

‘ŽAO MI JE DA SPAVAM, DA NE PROPUSTIM NEŠTO’ Aleks i Dejan otkrili koliko su SRETNI SKUPA, a pogledajte reakciju CARA I DALILE

Nakon reklama, voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni ljubavni klip u emisiji “Gledanje snimaka”.

Dejan i Aleks - Screenshot

Prikazana je ljubav Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića. Dalila Dragojević je sve vrijeme grickala nešto i nije skidala pogled sa ekrana. Janjuš se pretvarao da briše suze i da je tužan.

Romantičan je, dobar, pažljiv. Ja volim ove ljubavne klipove, ali ovaj mi je poseban – priznala je Aleks.

Ja ne znam kakva je ona bila, ali što se tiče mene, nisam spavao dan i po, nekako sam srećan i ispunjen, žao mi je da legnem da spavam, kao da ću propustiti dio sreće. Samo bih provodio dan sa njom. Osjećam se lijepo sa njom. Pun sam energije. Mogao bih da otrčim do kuće. Sve mi je drugačije. Ne mogu da opišem taj osjećaj. Trudit ćemo se da ide u boljem odnosu – rekao je Dejan, piše Novi.

Dalila i Car su sve vrijeme izgledali nezadovoljni.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh