Film i TV

DALILA JUTROS LJUTA, NERVOZNA, BIJESNA – A EVO ŠTA JE RAZLOG: Tiče se i Dejana

Nož u leđa!

Dalila Dragojević - Screenshot

Iako su sinoć “zaratile” tokom emisije “Gledanje snimaka”, Anđela Đuričić i Dalila Dragojević pružile su jedna drugoj ruku pomirenja, a dan su provele razgovarajući o Dinu Dizdareviću i njegovom komentarisanju Dalile i Dejana:

-Ali ona situacija sa Dinom… Od prvog dana smo tu, zajedno. Ja sam mu posteljinu poklonila – rekla je Dalila.

-Ja sam mu rekla i sinoć, pogriješio je, trebalo je samo da ti kaže u lice, ti bi to razumjela – govorila joj je Anđela.

-Ne, najviše mrzim kad mi neko vrijeđa inteligenciju. On mi kaže da nije tako mislio. Kad je bila njegova sestra, zvala me je da dođem i priđem. Pritom mi se nije ni izvinio, ništa – nastavila je Dalila, piše Novi.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh