Film i TV

ŠAMARČINOM JOJ IŠČAŠIO VRAT! Snimak nasilja nad Dalilom Dragojević izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Udarac koji se ne zaboravlja!

Takmičarka pete sezone rijalitija “Zadruga” Dalila Dragojević je uvek imala problema sa bivšim momcima, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak kako je njen bivši dečko Mladen Vuletić ošamario.

Zadrugarka Dalila Dragojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u TV formatu “Parovi”, a u jednoj sezoni odnela je i pobedu.Tokom boravka u zemunskoj vili ona je ušla u emotivni odnos sa Mladenom Vuletićem. Njihov odnos bio je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je od njega ,”popila” žestoku šamarčinu,piše Srbijadanas

Snimak na kom Mladen udara Dalili šamar postao je viralan na Instagram profilima i to samo nešto kasnije pošto je Dragojevićka iznela ispovest o tome da su je bivši momci maltretirala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh