Film i TV

“OVO JE ČISTA EMOCIJA” DEJAN KOMENTARISAO KLIP DALILE I CARA: Filip skočio kao oparen, HAOS ZA CRNIM STOLOM

U toku emisije Gledanja snimaka sa Milanom Miloševićem, Zadrugari su imali prilike vide situaciju pomirenja između Dalile Dragojević i Filipa Cara, Dejan Dragojević je sve vrijeme negodovao i psovao.

Dalil, Dejan i Car - Screenshot

Voditelj je dao riječ Dejanu.

Sasvim normalno, ovo je čista emocija. Nadam se samo da je Dalila oprala zube prije ljubljenja jer joj se prije toga on pos*ao u usta. Moje suze su nečiste i neiskrene a ovo je čisto i lijepo. Ona je samo par sati prije ovoga rekla da želi porodicu, da me voli, da osjeća… Kada je vidjela da ne može da dopre do mene, onda dođe i pomiri se sa njim – rekao je Dejan, piše Novi.

Za ovo jesi u pravu. Ali zašto ja nisam u pravu kada kažem Dejanu da je trebao da drži stav a ne da plače – dodao je Filip.
Moj stav je ostao isti, ali emocija nije, zato sam i plakao – dodao je Dragojević.

Ja kao i do sada u izlaganju, moram reći da mene njihove strane ne interesuju. Mislio sam da je manipulisala Dejanom i dalje mislim da je to radila, jer nije ona baš toliko luda. Ako je uzmemo za ozbiljno i tada i sada, onda je devojka za ludnicu, a ja mislim da nije. Nije ona njega voljela to je svima jasno, to su čiste malverzacije bile jer se zadesila u toj situaciji. Normalno je da Dejan plače posle svega, biće normalno i za pet mjeseci da kada se sjeti pusti suzu. Tako mi je normalno i ovo što vidim sa Dalilom i Filipom, ja sam znao odavno da ona njega voli. Meni je ovo apsolutno logičan slijed stvari. Neću nikoga da perem, samo kažem kako jeste – naveo je Đedović.

Ovo go*no od žene, koja je ukaljana ovde i ja još veće go*no zajedno sa njom, više neću dozvoliti da ona bude monstrum a on da plače i bude jadan – dobacio je Filip.
Ovo je lijepo od tebe, ali nemoj samo da joj daješ lažnu nadu – rekao je Đedović.

Ako sve ovo bude imalo dobru podlogu, možda ćemo biti dobro prijatelji. Ja ne znam da li ćemo mi završiti zajedno, ali kažem ono što mislim – dodao je Car.

A ovaj poljubac kao ne znači ništa? Znam ja odlično da Car ne misli ovo što priča, ali svakako ima prava da kaže sve što poželi – rekao je Đedović.

Sve vreme su svi govorili da Dalila ovo radi Dejanu radi Cara – govorio je Filip, piše Pink.

Ona je i dokazala da je to tako – dobacio je Dragojević

Ispada da ja njemu mislim loše, hajde onda da mu uradim dobro i da ih pomirim ponovo. Uvijek ću ja u kontru, prevrnuću igricu opet, ja sam uvijek kontra- dodao je Car.

Meni je ovo normalnije u emotivnom smislu. Nisam šokiran pomirenjem, sve vreme sam znao šta se dešava. Drugi su možda bili šokirani a meni je sve ovo bilo ločigno. Sve vreme sam komunicirao sa Dalilom i Filipom i u skladu sa tim sam sve znao i zaista nemam ništa protv ovoga – dodao je Đedović.

Moram reći, kao neko ko je bio u braku, Dejan je za dosta toga u pravu. Kada voliš, razvod je isti bol kao kada izgubiš nekoga najvoljenijeg. Razumijem i Cara, koji je dečko sa ulice, koji nije navikao da pokaže svoje slabosti i svoju patnju. On nije u tom fazonu pa i njega razumijem – izjavio je Luks.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh