Film i TV

VRIŠTANJE! PROČITAO JE NJENE PRIVATNE PORUKE – Ša SASUO Tari sve u lice, ona SKOČILA, pa ga UJELA ZA GLAVU

“Bila si odvratna!”

srbijadanas

Drama Tare Simov i Nenada Aleksića Ša tresla je pušionu.

Zadrugarka je stavila svoje ruke na njegovo lice, a on je odmah počeo da se brani.Nemoj da mi grebeš lice. Kad sam video Cara… Ovo lice ne može da se sj*be – govorio je Ša.

– Što pričaš da te nisam volela? – pričala je Tara.

– Pa delovalo je da si me volela, ali si onda pokazala. Znaš šta sam ja za one likove – rekao je Šta hoćeš ti od mene? – pitala je Simova.

– Ljubav. Bila si odvratna, potrudi se da budeš najbolja. Šta ćemo za poruku: “Usr*la sam ga za pet života”. I to debilu… Imam skrinšotovane poruke. A taj je naj*bao – rekao je Ša.Nikad me prstom nije tako – rekla je Tara,piše Srbijadanas

– Rekao ti je da si me usr*la za tri života, a ti si mu rekla za pet. Degenerik. I ne diraj mi nos. Nemoj da imaš te rijaliti sindrome grebanja. Au, ujela si me za nos – kukao je reper.

.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh