Film i TV

DALILA REKLA ŠTA JE PLAN VELIKE ŠEFICE, kamera sve snimila: NAPUŠTA BIJELU KUĆU

Pjeva od sreće.

Dalila Dragojević - Screenshot

Svi očekuju da čuju koji su nagradu dobili Filip Car i Dalila Dragojević, ali izgleda da je Dragojevićka vrlo sigurna u to šta će da dobije. Koliko je samouvjerena pokazuje i jedan video-klip koji se pojavio na društvenim mrežama, piše Novi.

– Kakvu ćeš nagradu da dobiješ, Dalila? – pitao je Mensur.

– Nisu nam rekli. Prošli put pošto nije htio da pojede bombonu, dobila sam 6.000 dinara i nekoliko žetona. A sad, nisu nam rekli koja je nagrada – odgovorila Dalila.

– Šta god da je biće dobro – složio se Mensur.

– Ja mislim da je riječ o ostrvu. Velika Šefica će imati malo bolju zamisao, sigurno je ostrvo – bila je samouvjerena Dalila koja je češljala kosu dok je pričala.

– Da dobit ćete hotel – istakao je Mensur.

Dalila je bila prezadovoljna pa je čak počela da i pjeva.

Šta se još dogodilo, pogledajte u video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh