Film i TV

OVAKO DALILA NANOSI PUDER NA LICE – SNIMAK ŠOKIRAO SVE! Evo kako se Dragojevićka šminka – usijale se društvene mreže od komentara! (VIDEO)

Svaki korak Dalile Dragojević verni gledaoci “Zadruge” prate sa posebnom pažnjom, a tako je bilo i sada kada su primetili kako se Dalila šminka.

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kom se Dalila šminka, i to ništa ne bi bilo čudno, da korisnici nisu primetili da je nijansa pudera u odnosu na njen ten dosta tamniji.

Međutim, nije im promaklo Dalilino divljačko nanošenje šminke, koje izgleda kao da šara po svom licu, a komentar su se nizali jedan za drugim.

– “I ona ima salon”, “Fasada” – samo su neki od komentara, a evo kako to izgleda:

@mala.djevojka ? #viral #foryoupage #foryou #fyp #zadruga #daliladragojevic #makeuptutorial #makeupartist ♬ original sound – mala.djevojka

Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh