Film i TV

CAR POSLAO TAJNU PORUKU DAVIDU, KAMERA NIJE SNIMILA OVAJ DETALJ: Evo šta je zamolio Maju da prenese, OVO MIJENJA TOK RIJALITIJA

Filip Car se uputio u dvorište kako bi razogvarao o svađi sa Dalilom Dragojević sa Lazarom Čolićem Zolom i Markom Janjuševićem.

Filip Car - Screenshot

– Ovo dvoje ljudi, pa ti ne znaš ni kada da im veruješ. Ima divnu porodicu, ali ne znaš kada je on pričao istinu. Pusti ti mene što lažem ribe, da izj**m Dalilu, ovu onu – vikao je Car prenosi Novi.

– Ona upoređuje druge i njen odnos ovde u Zadruzi…Druže, ja sam se ovde češao za glavu tri meseca – pričao je Janjuš.

– Ma odmah ona seljačka priča – rekao je Car.

– Oni su stvoreni jedno za drugo…Oni da se vole, uzeli bi nuklearno oružije I pobili bi ceo svet. Ona je bila u stanju da kad je mene volela, da napravi ćevape od njega. Halapljivi su i alavi. Ti izazivaš u čoveku da te gazi.

– Ja sam hteo da pošaljem Maju da šapne Davidu da im se izvinjavam, jer nisu oni ništa krivi. Ovaj je čovek klasičan mentol. Napravili su od sebe kvarne ljude – nastavio je Car.

– Ona njega ne gleda na ovaj način…Nemoj je vređati samo – rekao je Zola.

– Ja nikad nisam vređao prvi, tek kad neko mene uvredi. Kod mene se upali sport mod, vređam do koske, ali samo onda kad mi je spomenula mamu – nastavio je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh