Film i TV

OVAKO JE SLOBODA MIĆALOVIĆ IZGLEDALA KAO DJEVOJČICA! Isplivao snimak iz kultne emisije, evo kako je bilo nekad! (VIDEO)

Milorad Mandić Manda je početkom devedesetih vodio dečiju emisiju “S one strane duge” koja je mnogima obeležila detinjstvo. Osim gostiju u studiju i muzičko-scenskog dela, deo emisije je bio posvećen i druženju sa decom iz drugih gradova.

Manda je obišao mnoge gradove, ali Leskovac je posebna priča – naime, tu se prvi put pojavila Sloboda Mićalović koja je tada imala 9 godina.

Fabrika iz Leskovca je bila domaćin i sponzor emisije, a sve se snimalo upravo u fabričkom krugu.

– Evo Leskovčanke mlade.. Sunce malo, kako se zoveš? – upitao je Manda simpatičnu devojčicu sa paž frizurom.

– Mićalović Sloboda – rekla je.

– Kako? – upitao je zbunjeni Manda.

– Mićalović Sloboda – ponovila je buduća glumica, Manda je pitao “je l to ono kao sloboda narodu”, a Sloboda se nasmejala.

Zatim je Manda upitao nkoliko ima godina, ona mu je rekla da će uskoro 9, a stari šarmer je napravio foru sa godinama i školom.

– Da li si spremna za jedno pitanje, može biti – a Sloboda kao iz topa izgovara da jeste.

– Da li si se može biti, zaljubiška? – postavio je Manda čuveno pitanje, Sloboda je jednostavno odgorila da jeste i dobila je veliki aplauz okupljene dece.

Šta se dalje dešavalo, možeti videti u snimku ispod, ali pre toga još jedna igra sudbine. Naime, to je bilo prvo pojavljivanje Mande i Slobode zajedno, a poslednji njihov susret je bio potresan. Naime, ona je bila u publici kada se igrala predstava “Petar Pan” u toku koje se Manda srušio i preminuo, a ona se našla među prvima da mu pomogne. Neko bi rekao pun krug.

Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh