Film i TV

DALILA I DEJAN PLAKALI ZAJEDNO CIJELU VEČER, SVE KAMERE NA NJIMA: Zadrugari ih ostavili nasamo, PALO POMIRENJE?

Dalila Dragojević bila je jedna od dva nominovana takmičara za ovu nedjelju.

Dejan i Dalila - Screenshot

Ona je sa Mikijem Đuričićem sjedila ispred rehabilitacije i pričala o trenutnoj situaciji u njenom ljubavnom životu, prenosi Novi.

– Sjedi ovde, nema veze što je Dalila ovdje, sjedi, je li pratiš fudbal. Šta si ti pratio – pokušao je Miki da započne razgovor.

– Ja sam bio fudbaler, jeste imali kablovsku makar, koliko vam je televizor bio. Ja sam imao veliki, sad djetetu puštam pejsme. Kad bi ste znali koliko su glupe dječije pjesme – rekao je Miki, pa počeo da im pjeva.

Miki je otišao kako bi ih ostavio nasamo. Dalila je prvo počela da se smije, a onda briznula u plač, dok je Dejan sve vrijeme bio pored nje i pušio cigaretu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh