Film i TV

Dejan priznao da mu se Martina sviđa, DALILA ODMAH ZA NJOM UŠLA U PUŠIONICU: Sjela kraj nje sa suzama u očima, A ONDA…

U toku emisije Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem i zadnji klip koji su zadrugari pogledali prije pauze za reklame bilo je skakanje Dejana Dragojevića u jezero nakon njegovog emotivnog brodoloma.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević je njegovo emotivno izlaganje slušala sa suzama u očima, a tokom pauze za reklame otišla na jednu cigaru.

U pušionici se zatekla Martina Petrović, sa kojom zadrugarla nije ni riječ progovorila. Podsjetimo, njen bivši muž je nedavno izjavio da mu je Martina ‘najkompletnija djevojka u kući’ i priznao simpatije prema njoj. Dalili očigledno to nije prijalo, jer ni ovoga puta iako je imala priliku, sa Petrovićevom nije ni riječ razmjenila. Kako će se ovaj odnos odvijati, ostaje nam da ispratimo, prenosi Novi.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh