Film i TV

Dalilin bivši objavio cijeli snimak razgovora sa njenom majkom: Poslušajte žestoku raspravu sa Eminom Mujić!

Ademir Peleš, bivši dečko Dalile Dragojević nakon što je objavio njihove prepiske, podijelio je i snimak telefonskog razgovora sa njenom majkom Eminom Mujić.

Naime, on je nju pozvao, a čitavu raspravu oko Dalile snimio je i podijelio na svom Instagramu.

“Evo čitav razgovog sa Dalilinom majkom Eminom koji je bio prije par minuta i koje me ne puštaju na miru zadnjih 10 godina. Meni ne treba popularnost, niti ovaj publicitet, skoro 2 mjeseca se suzdržavam da ne komentarišem i ne izbacujem ništa što se Zadruge tiče. Pokušavam da vodim koliko toliko normalan život, ali to je nemoguće kad me non stop spominju u lošem kontekstu. Predstavljaju me kao najgoreg. Ja svetac u životu nisam bio niti se takvim predstavljam, ali “gospođica” i dalje kad god ima priliku izmisli najgore stvari o meni javno pred milionskim auditorijem i onda mi se narod javlja šalju klipove, novinari zovu za komentare i izjave.. Ima i onih koji mi prijete i nazivaju svakakvim imenima. E, pa ne može više tako… Video je malo duži pa kome nije mrsko nek ga presluša”, napisao je Ademir.

“Što ti treba to? One prepiske i sve to?”, pitala je Emina.

“Pa treba mi. Tvoja kćerka mene non stop spominje unutra. Sa tvojom kćerkom imam 10 godina problem. Ti meni prijetiš u porukama”, rekao je Peleš u razgovoru.

“Nazvala sam te da te pitam za te prepiske. Nisam vjerovala da si to pustio. Prvo sve sam popratila, niti je sa tvoje strane lijepo, niti sa Daliline. Ja sam iskrena, znaš sam kolika sam budala, ne pravda se nikome”, dodala je Mujićeva.

“Ona tebe više nije spomenula, pratim sve”, dodala je ona.

“Tvojoj kćerki nije trebalo ono sve da laže. A ja ništa nisam slagao, iznio sam činjenice, a ona od mene napravila najgoreg čovjeka. Sve što radi radi sebi”, odgovorio je on, a snimak cijelog razgovora preslušajte u početku članka, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh