Film i TV

VELIKI ŠOK NA IZBACIVANJU: Nakon što su joj duplirali GLASOVE, publika je PRESUDILA ko NAPUŠTA “Zadrugu”!

Morali stopalama da pišu ime kuće.

srbijadanas

Voditelj Darko Tanasijević je, nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima, otišao do sobe za izolaciju po Magdalenu Milinčić i Filipa Cara, koji su nominovani za izbacivanje ove nedelje.Nakon ovoga ih je poveo do sale u kojoj se nalazio lavirint, gde se odigrava večerašnji duel. Njihov zadatak je bio da sednu na stolice i četkicom napišu reč PINK, ali ne rukama, već stopalima.

Filip Car MagdalenaFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
U igri je pobedila Magdelana i njoj su bili duplirani glasovi. Darko je zadrugarima otkrio da nakon dupliranja glasova jedan takmičar ima 89% glasova, dok druga ima 11%.

Darko je otkrio da je Magdalena osvojila 11% i da će morati da napusti Belu kuću. Ona se pozdravila sa zadrugarima i krenula ka studiju, gde će je sačekati voditeljka Dušica Jakovljević,prenosi Srbijadanas

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh