Film i TV

OVO JE BRAT ZDRAVKA ČOLIĆA, NEVJEROVATNO LIČE: Tek da čujete čim se bavi (FOTO)

Najveća jugoslovenska zvijezda Zdravko Čolić ima rođenog brata, a od kako su ga vidjeli na društvenim mrežama svi komentarišu kako mnogo liče!

Zdravko Čolić - Instagram

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vrijeme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.

Rođeni brat Zdravka Čolića, Dragan, rijetko se pojavljuje u javnosti i za koga je veoma vezan. Iako se ne bavi javnim poslom, on u Begradu drži svoju ćevabdžinicu


Dragan je prije nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

– Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici – rekao je ranije Čola svojevremeno za domaće medije, prenosi objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh