Film i TV

CAR BIJESAN POGODIO DALILU U OKO, ONA GRCALA U SUZAMA: Drži se za lice i jauče, Filip ne može da se smiri – BACAO SVE SA STOLA

Kao i svakog četvrtka, i sinoć je direktno iz Bijele kuće emitovana emisija “Gledanje snimaka”, a tokom cijele emisije tenzija je bila ogromna, prije svega zbog odnosa Filipa Cara sa Majom Marinković i Dalilom Dragojević.

Dalila i Car - Screenshot

U jednom trenutku, svađa Filipa i Dalile je eskalirala, jer se u cijelu priču umiješala i Irma, što je naljutilo Cara. Počeo da je da baca stvari sa stola u Dalilinom pravcu, a jednom flašom je čak i pogodio u oko!

– Pogledaj šta si mi uradio! – vikala je Dalila dok je držala ruku preko lica i plakala, piše Novi.

Ubrzo se u cijeli haos umiješala i Maja, koja je govorila Caru da se smiri i da ne udara žensko. Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh