Film i TV

PODIJELILI IMOVINU – DALILA OKRENULA PLOČU, EVO ŠTA ĆE BITI SA KUĆOM I AUTOM: Dejan u šoku! SAMO REKAO 1 REČENICU

Dalilu i Dejana Dragojevića ugostio je Ognjen Amidžić, a njih dvoje su otvoreno pričali o braku na koji su stavili tačku.

Dalila, šta si vidjela na Caru?

– Hrabrost, odlučnost fizički izgled, pamet, inteligenciju, iako moj bivši suprug kaže da je on neškolovan.

Ko je bolji u krevetu Dejan ili Filip?

– Moram li da odgovorim na to pitanje – pitala je Dalila.

– Ne moraš ako ne želiš – rekao je Ognjen.

Zašto još uvijek nosiš lančić koji ti je Dejan kupio?

– Nije mi Dejan kupio lančić, samo je ispoštovao moje roditelje. To ništa nije od Dejana već od mojih roditelja i prijatelja. Imala sam njegov privezak, to sam skinula da ga ne bih vrijeđala.

Zašto si nervozna otkako je Maja ušla?

– Zato što vidim da čovjek zbog koga sam sve uradila nije raščistio svoje emoscije sa njom, a Maja je slobodna djevojka, ima pravo da radi šta hoće. Lako je smuvati se, treba ostati sa nekim do kraja.

Šta ćeš raditi ako uđe Mina?

– Ništa, ja ni sad nemam šta da radim. On je rekao da je Mina djevojka koju je najviše volio, ko zna šta bi tek onda bilo.

Da li misliš da će Car moći da ti vjeruje nakon što si prevarila muža sa njim?

– Filip je meni to prebacio u raspravi, mislim da mi neće vjerovati, smatram da se povjerenje gradi godinama… A ovo se sve izdešavalo jer je znao da Maja ulazi i htio je da me odalji od sebe. Kao da se plaši da će ispasti kriv što se ja ovako osjećam.

Šta će biti sa kućom?

– Kuća je tu pa je tu. To je moj otac, otići ću da ostavim stvari, ali da li ću boraviti bez Dejana tamo, neću.

– Opet se prebacuje, rekla je da je kuća njena, ja u kuću neću ići – dodao je Dejan,piše Novi

– Materijalisto – odbrusila mu je Dalila.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh