Film i TV

ZA MANJE OD 3 SATA STIŽE U ŠIMANOVCE: Maja Marinković najavila haos, A EVO ŠTA JE PORUČILA FILIPU CARU

Vrlo samouvjerena najavljuje pakao.

Maja Marinković - Screenshot

Maja Marinković česta je tema zadrugara u petoj sezoni, a i mnogobrojni gledaoci se nadaju da će Marinkovićeva uskoro zakoračiti u Bijelu kuću, jer se tada očekuje pravi haos, piše Balasevizam.

Kako se njen, sada već bivši dečko, Filip Car prepustio emocijama koje su ga obuzele i pokrenuo blizak odnos sa udatom Dalilom Dragojević, svi se pitaju da li će Maja ući i kakva će biti Filipova reakcija.

Maja se sada jeste zaputila u Šimanovce, ali još uvijek ne kako bi ušla u Zadrugu, već je išla na snimanje emisije Magazin In. Zadrugarka se dotakla teme ulaska u rijaliti, a u jednom momentu je vrlo samouvjereno rekla kako zna da će se tok cijele situacije ovog ljubavnog četvorougla promijeniti čim ona kroči u Imaginarijum.

Emisiju možete pogledati danas od 17 časova, a koliko je Maja provocirala svojim izjavama možete vidjeti na snimku najave ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh