Film i TV

SLAVKO ŠTIMAC OTKRIO ISTINU O LEGENDARNOJ SCENI IZ VARLJIVOG LETA: Glumac podijelio svoja osjećanja i ŠOKIRAO SVE!

Glumac Slako Štimac ostaće upamćen zauvek po ulozi u filmu “Varljivo leto ’68”, a evo kako se on osećao tada.

Slavko Štimac, naš veliki glumac, ostao je upamćen po ulozi Petla u legendarnom filmu “Varljivo leto ’68”, a kada pomislimo na njegovu ulogu u tom filmu sasvim sigurno se prvo setimo kako mu Bata Stoković govori “Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi”, u sceni koju Slavko igra da Draganom Varagić, koja je glumila Jagodinku Simonović.

Glumac je govorio dosta o toj sceni, a kako prenosi Pink.rs, ljubavne scene poput ovih nikada nisu bile njegova šoljica čaja.

– Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama- objasnio je glumac, pa dodao:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh