Film i TV

SESTRA ZADRUGARKE OLGE OTKRILA DETALJE TRAGEDIJE – Tvrdi da je otac preminuo PRIRODNOM SMRĆU, a ovo mu je UNIŠTILO ŽIVOT!

Otac učesnice “Zadruge 5”, Olge Margitić, izvršio je samoubistvo.

Olga Margitić - Republika.rs

P.M, otac zadrugarke Olge Margitić, izvršio je samoubistvo u stanu na Zvezdari, a posljednjih dana bliskim ljudima žalio se da više ne može da podnese probleme sa kojima se suočava.

Olgin otac je navodno dva dana prije nego što je sebi oduzeo život bliskim prijateljima rekao “Ne mogu više, ubit ću se”.

Međutim Olgina sestra je demantovala je ove navode i potvrdila da je riječ o prirodnoj smrti.

P.M. je, je teško podnio smrt supruge, koja je umrla prije nekoliko godina, a zbog bolesti nedavno je imao i operaciju koju je takođe psihički teško podnio.

Olga je živjela sa ocem sve do ulaska u “Zadrugu 5”.

Olgina sestra odavno se odselila iz porodičnog doma i ima svoju porodicu, a upravo je ona posumnjala da nešto nije u redu. Zvala je oca koji se nije javljao na telefon, a zatim je komšija pronašao njegovo beživotno tijelo u stanu.

Ogla Margitić u Bijelu kuću se uselila 5. septembra ove godine.

Po struci je komunikolog, a na ulasku u rijaliti otkrila je pojedine detalje iz svog života, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh