Film i TV

MOJA MAJKA SE SAMO TOGA PLAŠILA! Stefan Karić progovorio o ODNOSU sa Kristijanom: “BIO MI JE KAO DRUGI OTAC!”

Danas finalistima “Zadruge 4” pitanja postavljaju bivši cimeri. Kristijan Golubović postavio je pitanje Stefanu Kariću:

Stefan Karić - Screenshot

– Stefane, kaži mi molim te pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad si me upoznao, šta misliš o meni? Pozdrav – glasilo je pitanje.

Drago mi je što sam te upoznao. Žao mi je što nisam imao prilike da budem vođa, komentarišem i dam ti veliki budžet. Ovdje si me prvi dočekao sa osmijehom, bio sam tu za tebe, kao i ti za mene. Pokazao si da nisi kompleks. Sve najljepše imam da kažem za tebe. Sve priče koje su bile su pokažene našim druženjem imam sve najljepše da kažem za tebe. Pokazao si da si jedna velika ljudina – pričao je Stefan.

Život nas je spojio poslije toliko godina, ko bi rekao da ćemo živjeti ovdje. Moja majka se samo toga plašila. Moj otac bi ovdje isto njegovom sinu sve pružio. Ovdje mi je bio kao drugi otac. Nikad me nije ponižavao i spuštao – dodao je on, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh