Film i TV

Bekim je bio najljepši Jugosloven, a evo kako danas izgleda njegova unuka: Kad je vidite oči će vam stati, kakva ljepotica!

Kćerka poznatog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua rijetko se pojavljuje u javnosti. Nika Fehmiu ima 25 godina i važi za pravu ljepoticu.

Bekim Fehmiu - Screenshot

Nika je rođena 1995. godine u Njujorku, gdje su se njeni roditelji odselili godinu dana ranije. Osim što ima poznate roditelje, Nika ima i poznatu baku i poznatog deku – Branku Petrić i Bekima Fehmiua.

Nika Fehmiu završila je fakultet za međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u Njujorku.

Popularna glumica je navela i da njena kćerka mnogo voli da dolazi u Beograd.

Ja sam veoma sretna što ona ima priliku da upozna različite svjetove. Jedan dio ljeta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno djetinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, kćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost – ispričala je jednom prilikom Snežana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh