Film i TV

Čuvena Hurem krije oca svoje kćerke, a sada su turski mediji objavili sliku: Šuška se da je to on, zavodnik za kojim lude žene

Lijepa glumica Hurem je otkrila da je djevojčicu nazvala zanimljivim i neobičnim imenom ― Lili Koi. Ona je odmah podijelila fotografiju sa bebom na Instagramu.

Merjem Uzerli - Nezavisne.com

8.1.2021. Naša najdraža Lili Koi… Lara, tata i ja smo presretni što ti možemo poželeti dobrodošlicu u našu porodicu. Osjećamo se tako blagoslovljeno i sretno jer si nam stigla. Budi zaštićena zauvijek“, napisala je Merjem, prenosi “Novi“.

Ipak, Merjem ne otkriva ko je otac djeteta. Ono što je zanimljivo jeste da su sve glasnije šuškanja o tome da je otac bebe šarmantni turski glumac Čaglar Ertugrul. Upoznali smo ga u ulozi Jagiza Egemena u seriji “Kćerke”, a ni on ni Merjem nisu niti potvrdili, niti demantovali ove navode, prenosi “Novi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh